Melder ud: Harry gør det uden Meghan

Af: Ida Hansson

|

30/06/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meget tyder på, at Harry har tænkt sig at gøre det uden Meghan.

Lige nu læser andre også

Prins Harry er angiveligt i gang med at planlægge en rejse tilbage til Afrika for at lave en ny dokumentar med Netflix.

Den 38-årige Harry siges at begive sig ud i projektet uden sin kone Meghan Markle, i den næste fase af deres aftale på 675.815.400 kroner med den verdensberømte streamingtjeneste.

Dette vil sandsynligvis være en stor lettelse for parret, da deres Spotify-aftale på mere end 100 millioner kroner sluttede.

Efter de ødelæggende nyheder om Spotify opstod der også spørgsmål vedrørende deres overordnede aftale med Netflix, som siges at "hænge i en tynd tråd", med rapporter om, at platformen officielt kunne skille sig af med kongeparret. Det skriver Mirror.

Men det ser endelig ud til, at tingene er ved at være tilbage på sporet, da Harry følger i sin mor prinsesse Dianas fodspor ved at tage tilbage til Afrika for et nyt soloprojekt.

"Det er klart, at Harry har mange rødder i Afrika, og han føler sig hjemme der," lød rapporterne, der kom via Page Six.

Mediet rapporterer også, at den nøjagtige karakter af dokumentaren endnu ikke er kendt, og Harry kan ikke komme videre med sine planer på grund af den igangværende Hollywood-forfatter tour.

I sin tidligere dokumentar med Netflix optrådte Harry sammen med sin kone, Meghan.

Serien med titlen Meghan & Harry blev udgivet i slutningen af ​​sidste år og skildrede parrets ydmyge begyndelse, livet i søgelyset og nutidens familieliv.

Nyheden om Harrys nye dokumentar kommer efter, at Meghan og Harry har skilt sig fra Spotify efter deres første afsnit sammen, før Meghan lancerede sin egen serie - Archetypes.

I serien på 12 afsnit snakkede Meghan med forskellige kendte venner, herunder tennisikonet Serena Williams, den legendariske sangerinde Mariah Carey og Paris Hilton.

I mellemtiden er Meghan klar til sit "eget one-woman show", da hun efter sigende har "tilbud der strømmer ind" fra forskellige virksomheder, ifølge en royal ekspert.

Parret menes at have ansat en ny agent, der vil hjælpe Meghan med at opbygge professionelle forbindelser, som Daniela Elser hævder vil tage Meghan på en "divergerende" karrierevej til prins Harry.

Anbefalet til dig