Melder ud: Her rammer sneen

Af: Ida Hansson

|

14/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er for alvor blevet vinter i Danmark.

Mest læste i dag

Det er bidende koldt udenfor, og da vinden er frisk til hård, vil det føles endnu koldere. Og har man stadigvæk ikke fundet sin kælk frem, så er det en god idé at gøre det nu. Der er nemlig store mængder sne på vej.

I løbet af i dag vil et lavtryk nemlig tage vejen forbi Danmark, hvilket vil give en del snebyger over hele Danmark dagen igennem. Det skriver TV2 Vejret.

I morgentimerne vil det særligt være den sydlige del af Jylland, som vil få sne. Der er i løbet af natten også faldet flere centimeter sne på de kanter.

Selv om store dele af landet vil blive dækket med sne, så forhindrer det ikke solen i at kigge frem, men temperaturen vil fortsat ligge på minus.

Længere frem på dagen vil snebygerne have bevæget sig længere nord på, så nordjyderne kan derfor se frem til en masse sne.

Meldingerne tyder lige nu på, at Midt- og Østjylland samt Bornholm vil gå helt fri for sne den første del af dagen.

Eftermiddagen giver fortsat sne til store dele af landet, men længere mod øst vil det være tørt, men måske med enkelt lokale snebyger.

Vejret i aften ser ud til at være tørt, og da det i de fleste dele af landet klarer op, så er der risiko for, at temperaturen vil ligge være under 10 minusgrader.

Kigger vi hen mod næste uge ser det du til, at vejret vil skrifte. Temperaturerne vil sige over hele landet, vinden vil tiltage og der der vil være risiko for regnbyger. Det skriver DMI.

Anbefalet til dig