Melder ud: Populær rapper død

Af: Ida Hansson

|

30/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rapperen blev kun 31 år.

Lige nu læser andre også

Singer/songwriteren og produceren, August 08, der samarbejdede med- og skrev numre for artister som DJ Khaled, Jhené Aiko og Kehlani, er død. Det meddelte rapperens pladeselskab.

August 08 døde lørdag d.26 august.

R&B-sangeren, der var med til at skrive DJ Khaleds hitliste "I'm the One", blev blot 31 år.

"Hele Def Jam-familien sørger over det tragiske tab af Ray 'August 08' Jacobs. En strålende sangskriver, en dygtig musiker og en enestående kunstner, August vil forblive i vores minde som en elsket kollega og ven. Vi udtrykker vores dybeste medfølelse med hans familie og kære," fortalte en repræsentant for Def Jam Recordings i en erklæring til USA TODAY tirsdag.

Det Los Angeles-baserede musikkollektiv 88 Rising, hans tidligere pladeselskab, hyldede også den LA-fødte kunstner - som også gik under navnet August Grant, selvom hans rigtige navn var Ray Jacobs.

I juni udgav august 08 musikvideoen til hans single "Bruises", et dance track, der er en del af hans seneste EP, "Pretend It's Okay".

Sidste år udgav han det todelte album "Seasick", hvis første del var "Towards The Sun", som indeholdt samarbejder med Aiko, Joji og ScHoolboy Q.

En dødsårsag er endnu ikke blevet offentliggjort.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig