Melder ud: Vingegaard-konkurrent skal IKKE køre Tour de France

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rytterens holdchef har talt.

Lige nu læser andre også

Der er ikke lang tid til cykelsportens helt store kanoner skal cykle side om side i sportens største løb, Tour de France.

Allerede nu er der dog godt nyt for Jonas Vingegaard, der har en udfordrer mindre at forholde sig til.

Sidste år overraskede den danske cykelstjerne alt og alle, da han slog forhåndsfavoritten Tadej Pogačar i ræset om den gule trøje.

Både Jonas Vingegaard og Tadej Pogačar, der er blandt årets forhåndsfavoritter, kan dog ånde lettet op, da en vis herre med sikkerhed ikke skal deltage i årets løb.

Remco Evenepoel, der ellers ville være en af de mulige udfordrere til Tour-tronen, vil ikke deltage i årets Tour de France, lyder det fra Soudal Quick-Steps holdleder, Patrick Lefevere.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Den belgiske cykelstjerne udgik forleden fra Giro d’Italia, hvilket førte til spekulationer omkring, hvorvidt han kunne finde på at udfordre Jonas Vingegaard og Tadej Pogačar i kampen om den gule trøje ved verdens største cykelløb.

Men det gør han altså ikke, og ifølge holdchefen, er årsagen meget simpel. Han fortæller nemlig, at den 23-årige cykelrytter endnu ikke skinner igennem under pres.

Sidste år fik belgiske Evenepoel sin Grand Tour-debut i Vuelta a Espana, som han også endte med at vinde. 

Den succes bliver ikke gentaget i år, for han skal nemlig heller ikke køre Vueltaen igen:

“Remco har allerede vundet Vueltaen. Så ingen vil acceptere andet end en sejr fra hans side. Og så ville det også kræve meget store og specifikke forberedelser”, lyder det fra holdchefen Patrick Lefevere.

Jonas Vingegaard skal dog i aktion i sit forsøg på at forsvare den gule trøje, når løbet starter den 1. juli i Bilbao.

Anbefalet til dig