Meldt til politiet: Jim Lyngvild i biljagt

04/08/2021

Nicolai Busekist

Designer Jim Lyngvild er en alsidig mand, der blandt andet også har stået bag udstillingen "Mød Kongerækken med Jim Lyngvild – dragter, drama og Danmarkshistorie" på Koldinghus. Foto: Morten Paulsen
Jim Lyngvilds biljagt endte med en politianmeldelse, efter at han og manden Morten Paulsen fik uvelkomment besøg

Mest læste i dag

Det er ikke uvant for Jim Lyngvild, at han og manden Morten Paulsen oplever, at nysgerrige sjæle kører eller går forbi deres hjem.

Parret bor nemlig i den fynske vikingeborg Ravnsborg, som de byggede for ti år siden – og det er ikke just noget, man ser hver dag.

Selvom den knap 750 kvadratmeter store vikingeborg tiltrækker en del nysgerrige personer, plejer det ikke at volde problemer.

Tirsdag fik Jim Lyngvild og Morten Paulsen dog besøg af en mere ubehagelig gæst, skriver B.T.

"I dag oplevede vi en bil fræse igennem porten. Manden har kørt forbi tre skilte med adgang forbudt på vejen. Så råber han til mig: 'Ved du, hvor helvede er?'" forklarer Jim Lyngvild ifølge B.T.

Herefter skulle han havde bedt dem 85-årige mand, der var fører af bilen, om at vende rundt og forlade deres bopæl.

Tilsyneladende går det ikke i god jord hos den ældre herre, for han reagerer ved at gasse hårdt op, så sprøjtes sten på såvel parrets hunde som biler.

Da manden forlod indkørslen, var der efterladt et stort mærke – og det ville Jim Lyngvild og manden ikke finde sig i.

Derfor besluttede de sig for at sætte sig ind i deres egen bil, hvorefter de satte efter ham.

Biljagten varede dog kun i ganske kort tid, da den ældre mand kørte ind på græsplænen ved ægteparrets naboers hus, der ligger cirka en kilometer væk.

Da manden stoppede bilen, løb Jim Lyngvild hen og åbnede døren, hvor manden meddelte, at han da bare kunne tage hans nummerplade og ringe til politiet – og det var netop, hvad han gjorde.

"Så ringede jeg til politiet og meldte ham. De fortalte mig, at han var en 85 år gammel mand, og at de ville tage fat i ham. Det var jo ikke fordi, jeg ville have noget ud af det, jeg blev bare så rasende, fordi han synes, han har ret til at komme og ødelægge min indkørsel og sætte mine hundes liv på spil, og han så ikke engang kan sige undskyld," fortæller Jim Lyngvild til B.T.

Han afslørede også, at det bestemt ikke er første gang, at der er ulovlig indtrængen på hans grund, og at det stort set altid er mænd over 65 år.

Anbefalet til dig