Melvin blev ramt af sit livs største chok: "Jeg er tilbage - næsten"

03/09/2021

Mathias Busekist

Foto: PR
Melvin Kakooza er klar til at sætte gang i sine mange projekter igen.

Mest læste i dag

Melvin Kakooza er efter et intensivt forløb næsten tilbage i fulde omdrejninger, men han erkender, at han lytter mere til kroppen, hvis en alarm skulle ringe. 

Den vellidte tv-vært blev i vinter ramt af godartet tumor i hjernen, hvilket betød, at han skulle akut opereres, hvorfor han måtte tilsidesætte karrieren, som ellers var utrolig velkørende.

Han blev opereret og var efterfølgende indlagt i syv uger, før han blev udskrevet. Men efterfølgende oplevede Melvin at være blevet ramt af komplikationer, herunder vanskeligheder ved at tale og synke. 

Melvin Kakooza skulle dog igen være kommet sig ovenpå hjertestoppet, at han igen kan sætte gang i sine mange projekter - men med nedsat hastighed. 

"Jeg er tilbage - næsten helt tilbage," fortæller han ifølge B.T., da han var at finde til Zulu Comedy Galla.

Han fortæller efterfølgende, at han er i gang med at arbejde igen. 

"Jeg holder flere pauser, hvilket er rart. Men jeg er tilbage på arbejdet og ude og optage den tredje sæson af "Helt sort"," siger han. 

Melvin Kakooza fortalte endvidere, at han føler, at han er blevet stærkere af oplevelsen, da han har lært sig bedre at kende. 

"Jeg er blevet mere opmærksom på mig selv, min krop og på mit sind. Jeg er blevet opmærksom på ikke at skubbe ting for meget, for eksempel sådan noget som en hovedpine, hvor jeg før tænkte: Det behøver jeg ikke gå til lægen med. Men jeg er mere opmærksom nu," fortæller han.

Han fortæller slutteligt, mens han har et smil på læben, at han straks ringer 1813, hvis han oplever smerter i tommeltotten.

Anbefalet til dig