Melvin Kakooza deler ærlige ord med Casper Christensen: Taler ud om traume

Nyheder
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu bryder han tavsheden.

Lige nu læser andre også

Der er efterhånden ikke den titel, 31-årige Melvin Kakooza ikke kan bryste sig af.

I en alder af 31 er han både komiker, vært, musiker, TV-vært og meget andet, men til trods for de mange titler, så er der alligevel noget, der spørger i kulissen hos den evigt populære Melvin Kakooza.

Melvin blev født i Uganda, men allerede som 2-årig tog han og familien til Danmark. Her levede han med sin far, mor og lillebror, men da Melvin var 11 år, forsvandt hans far:

“Jeg ved ikke, hvor min far er. Jeg har ikke nogen kontakt til ham, og det har jeg ikke haft siden, jeg var 11 år”, fortæller Melvin i Casper Christensens podcast 'Casper 3080 Tikøb'.

Det skriver HER og NU.

Melvin tilføjer desuden, at faren havde et alkoholmisbrug, hvorfor han i dag ikke har ‘en mega god oplevelse’ med sin far.

På trods af at det er omtrent 20 år siden, at faren forsvandt ud af Melvins liv, så sidder det stadig dybt i ham:

“Nogle gange sidder jeg i bilen på vej til job, og så kan jeg begynde at græde, fordi jeg mærker den der daglige afvisning”, siger han til Casper Christensen i podcasten, hvor han yderligere siger følgende:

“Det kan måske være lidt hårdt at sige, men hvis jeg vidste, at han var død, ville det være en form for afslutning. Så ville jeg kunne komme videre.”

På trods af at bære rundt på en traume med sin egen far i rygsækken, så håber Melvin inderligt på, at han en dag kan blive far, og at han så kan være den far, han ikke selv har haft.

Anbefalet til dig