Melvin Kakooza løfter sløret: Der er mere på vej

09/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR
Nu er der godt nyt fra den populære komiker.

Mest læste i dag

Tidligere i år, fik danskerne et kæmpe chok, da Melvin Kakooza måtte trække sig fra sit værtsjob på X Factor. Her skulle han tage overfor Sofie Linde, mens hun var på barsel - men han nåede aldrig at være vært under dette års liveshows. 

Han måtte nemlig trække sig på grund af alvorlig sygdom - meldinen lød på en tumor i hjernen. Heldigvis var tumoren godartet og den folkekære komiker og tv-vært er nu på benene igen. 

Han løfter nu også sløret for, at han netop nu er i gang med optagelserne til den tredje sæson af "Helt sort."

Her tager Melvin rundt i Danmark, hvor han prøver og oplever en masse forskelligt - efterfølgende fortæller han sin mor, Carolyne Kaddu, om sine oplevelser. De første to sæsoner har været en stor succes - og nu er der altså en tredje på vej.

Det skriver BILLED-BLADET

Kender hinanden godt 

Melvin fortæller til bladet at han er startet stille og roligt op igen, efter sygemeldingen på grund af tumoren. Han har nemlig ikke lyst til at blive helt overvældet af at komme i gang igen.

Dog er det ikke noget, der er et problem hos holdet bag "Helt sort" - tværtimod.

"Jeg er så heldig, at dem jeg laver ”Helt Sort” med, kender mig, for vi har lavet det i lang tid. Så det er en god blanding af, at vi kender hinanden, og de kender mig, og ved hvornår jeg begynder at blive træt, så er vi gode til at lægge nogle pauser ind og mærke efter," fortæller han om optagelserne, der fortsætter lidt endnu.

 

 

 

 

Anbefalet til dig