Melvin Kakooza taler ud: "Det er ikke hele sandheden"

09/04/2022

Ida Hansson

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Nu tager Melvin Kakooza bladet fra munden.

Mest læste i dag

Det hele så lovende ud for den unge komiker, som har taget hele Danmark med storm.

Han havde både haft sin egen tv-serie, deltaget i diverse primetime-programmer i fjernsynet og skulle så prøver kræfter med jobbet som vært på X-factor.

Alt tog dog en uventet drejning, da Melvin Kakooza blev ramt af en hjernetumor, og måtte opereres på Rigshospitalet. I medierne stod der, at tumoren var godartet. Det var dog ikke helt sandheden:

"På det tidspunkt vidste vi ikke engang, at tumoren var godartet. Men vi var nødt til at sige det for ikke at skabe for meget drama. Så pressemeddelelsen er en helt anden historie i virkeligheden," fortæller han i et længere interview med TV2. 

Operationen gik efter planen, men Melvin Kakooza blev ramt af et hjertestop. Noget som hans mor opdagede.

"Hun siger, at det mindede hende om at arbejde på plejehjem og være hos de ældre, når de trak deres sidste vejrtrækning," fortæller Melvin Kakooza i interviewet. 

Foto: Instagram/@melvinkakooza

Heldigvis er han nu ovenpå igen, og blot 3 måneder efter operationen vandt han 4 priser til ZULU Awards.

Eget talkshow

Tilbage i december 2021 kunne den danske komiker fortælle, at han havde fået sit helt eget talkshow - til stor glæde for alle hans fans.

"Siden jeg var en lille dreng kan jeg huske hvordan jeg skyndte mig hjem fra skole, for at se David Letterman’s talkshow og senere hen Jimmy Fallon’s. Jeg må sige at jeg havde en kæmpe drøm om at jeg en dag kunne få mit eget…OG NU MÅ JEG AFSLØRE.… AT den drøm er gået i opfyldelse," skrev han i et Instagram-opslag og fortsatte:

"Jeg har nemlig fået mit helt eget talkshow på TV2 og jeg glæder mig vildt meget til at indtage Nordisk Film Studio 3 til foråret og få lov til at udleve den drengedrøm jeg havde om at blive talkshow vært og byde velkommen til mine gæster!"

Talkshowet 'Melvin Kakooza Show'  har præmiere i aften, lørdag d. 9, kl. 20 på TV2 eller på TV2 Play.

 

Anbefalet til dig