Melvins ulykkelige år: Far forsvandt

14/07/2021

Mathias Busekist

Da Melvin Kakooza var 11 år, blev hans forældre skilt, og siden da har han heller ikke set sin far.

Mest læste i dag

Melvin Kakooza er født i Kampala i Uganda, men da han blot var halvandet, valgte hans forældre, Patrick og Carolyne, at flytte til Fredericia, hvor hans far dog aldrig faldt til. Melvin oplevede efterfølgende, at hans forældre blev skilt - da han var 11 år - og siden da har han ikke set sin far. 

Den 29-årige Melvin kan dog bryste sig af at have opnået stor succes, hvilket blandt andet kom til udtryk ved Zulu Awards, hvor den vellidte stand up-komiker og entertainer blev hædret med hele fire statuetter.

Men Melvin fortæller dog videre, at han stadig er påvirket af hans far beslutning om at forlade familien, da det påvirker hans fremtidige relationer, fordi han ikke kan slippe af med tanken om, at de altid vil kunne forsvinde. 

Komikeren kan som bekendt lave sjov med det meste, hvilket såmænd også gælder forholdet til hans far. 

Melvin kunne dog efterfølgende fortælle, at selvom han ikke har set sin far siden starten af sine teenageår, så oplever han ofte, at folk spørger ind til ham. 

"Der er mange, som siger; ”Hvornår får vi lov at møde din far?” Og så siger jeg til dem: ”Jamen hvis du ser ham, så sig endelig til," kommer det fra stand up-komikeren.

Melvin fik afleveret den kække bemærkning ved Michéle Ballaiches "Mett'n'Greet"-talkshow, hvor han og hans mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, var på scenen. 

Men på trods af, at han kan lave sjov med forholdet til sin far, så kan han dog ikke komme udenom, at det ikke altid har været sådan, da den sande historie er langt mere barsk. 

"Det var selvfølgelig svært, at min far forsvandt, og det gik mange af mine teengaeår med. Ikke med at være vred, men at være ked af, at nogen havde valgt mig fra," siger Melvin Kakooza ifølge HER & NU

I det ovennævnte talkshow afslørede Melvin, at han i nogle år havde lyst til at finde sin far. 

Han endte dog med at lade det være et overstået kapitel.

Anbefalet til dig