Meny i shitstorm: 'Hvor er det sygt'

17/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Meny Illums rabat i forbindelse med Copenhagen Pride har fået folk til at gå amok på Facebook.

Mest læste i dag

Meny er havnet i en shitstorm, efter deres butik i Illum har delt et Facebook-opslag.

Opslaget er blevet bombarderet med grimme kommentarer fra personer, der er utilfredse med, at supermarkedet forskelsbehandler. I forbindelse med Pride i København giver Meny Illum nemlig ti procent rabat på alle køb* i butikken, hvis man kan fremvise et Pride-armbånd.

"MENY ILLUM Hold nu op hvor er det sygt . At i kan være jer selv bekendt at forskels behandle folk på den måde. Alt det cirkus og uha vi er med på moden er sku snart til at brække sig over og sådan som det i fortager jer er faktisk med til at skubbe det i den modsatte retning," skriver en bruger.

"Ulækker diskrimination af ganske almindelige mennesker. Absolutte mindretal styrer vores land og nu også erhvervslivet. Jeg føler mig ikke længere velkommen i Meny og vil naturligvis agere derefter...," lyder det fra en anden, mens en tredje skriver:

"Så man får rabat hvis man støtter pride? Og hvis man ikke støtter det er det fuld pris? Det er sku forskelsbehandling der vil noget."

"Ulækkert," skriver en fjerde.

Dette er kun nogle af dem, der ikke er blevet fjernet. Ifølge Ekstra Bladet har supermarkedet nemlig været nødt til at fjerne mindst 100 kommentarer, da de har været for chikanerende eller hadefulde.

Derudover har supermarkedet svaret de fleste af de kommentarer, der har fået lov til at blive - og det er svar med 'kærlighed'. Du kan se et af dem herunder.

Foto: Facebook MENY ILLUM (svar)

Kommentarsporet er dog ikke kun fyldt med hadefulde kommentarer.

"Fedt intiativ," skriver en bruger.

"Stærkt og modigt at bakke op om Priden," lyder det fra en anden, mens en tredje skriver:

"synes det er rigtig godt - elsker altid at handle i meny og bliver ikke gal over man får 10 % utrolig hvor hadefulde mennesker er."

Du kan se opslaget herunder.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig