Meny lancerer nyt tiltag: Nu kan disse danskere juble

03/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Fremover bliver det lettere at være kunde i Meny-butikken.

Mest læste i dag

I en travl hverdag kan det være udfordrende at finde tid til sig selv, familien og vennerne, hvorfor indkøb kan være en stor belastning.

Heldigvis har Meny Kennedy Arkaden i Aalborg fundet en løsning på disse dilemmaer ved at indgå et imponerende samarbejde med leveringstjenesten Wolt.

Det skriver Nordjyske.

Leverer hurtigt overalt i byen

Mange supermarkeder tilbyder levering, men ofte kræver det, at du bestiller dagen før. 

Hos Meny Kennedy Arkaden kan du derimod bestille varer og få dem leveret inden for 30 minutter, hvis du bor inden for Aalborgs byskilt. 

“Noget af det bedste ved det er, at du ikke selv skal slæbe, jonglere med poser på cykelstyret eller få lange arme, inden du når 3. sal”, lyder det fra Michael Andersen, der er butikschef.

Hvis din bestilling overstiger det, som Wolt-buddene kan bære i deres ryg-tasker, har Meny Kennedy Arkaden også et team af medarbejdere, der leverer i biler. 

De dækker endda områder som Nørresundby og Skalborg med en leveringstid, der typisk er inden for en time.

Meny Kennedy Arkaden forstår, at tiden kan være en knap ressource i en hektisk hverdag. Derfor valgte de at samarbejde med Wolt for at tilbyde hurtig levering.

Hjælper en særlig gruppe borgere

Uanset din grund til at bestille, har Meny Kennedy Arkaden et imponerende sortiment, der spænder fra gourmetvarer til basisvarer til favorable priser. 

Ældre borgere, der måske har haft vanskeligheder med teknologi, har også glæde af denne leveringstjeneste.

“Det er jo ikke alle, der har teknisk snilde, men nu oplever vi flere og flere, der bestiller til deres forældre eller bedsteforældre, og her er levering direkte til døren-princippet virkelig godt.”

Anbefalet til dig