Mercedes-fabrik dannede ramme om tragisk situation: Nu er 2 døde

11/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Twitter
Torsdag fandt episoden sted.

Mest læste i dag

To personer har mistet livet.

Dødsfaldene skete i kølvandet på en rædselsvækkende episode, der udspillede sig på en Mercedes-fabrik i byen Sindelfingen, der ligger i det sydlige Tyskland.

Her var der nemlig blevet affyret skud, som fik fatale konsekvenser for to personer

Ifølge BILD modtog politiet anmeldelsen om skyderiet torsdag morgen klokken 7:45, hvorefter en indsatsstyrke afspærrede området, mens både helikoptere og flere akutlæger hastede ud til fabrikken.

Første melding lød på at én person var blevet dræbt, mens en anden person var alvorligt såret:

“En person blev dræbt, en alvorligt såret. Baggrunden er stadig uklar. Gerningsmanden blev anholdt”, siger politiets talskvinde.

Dog gik der ikke lang tid, før den alvorligt sårede person mistede livet.

Politiet har siden beslaglagt det formodede mordvåben.

I kølvandet på den uhyggelige episode udtalte Mercedes talsmand, Johannes Leifert følgende til den tyske avis BILD: 

“Den tragiske nyhed fra Sindelfingen her til morgen har forfærdet og chokeret os dybt. Vores tanker er hos ofrene, deres familier og alle kolleger på stedet. Vi bekræfter, at to personer er afgået ved døden. En person er i politiets varetægt.”

Da der var flere ansatte på arbejde, da situationen fandt sted, vil de alle blive tilset psykologisk, fortæller han videre:

“Mange af de chokerede medarbejdere taler i telefon med deres kære - og siger, at de har det godt. De ansatte bliver tilset psykologisk, som en talsmand for politiet sagde. Der er ikke længere nogen fare for medarbejderne. Produktionen fortsætter som normalt, bortset fra den nævnte hal.”