Merete Mærkedahl trækker sig: Derfor vender hun ikke tilbage

Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Man har nu fået bekræftet årsagen til, hvorfor hun ikke vender tilbage.

Cirkusrevyen har ikke været heldige, da de første måtte vinke farvel til Lisbet Dahl, som forlod revyen, da hun fik stress. Men nu er situation blevet forværret.

Det er nemlig blevet bekræftet, at "Badehotellet"-stjernen Merete Mærkedahl, som man siden maj har kunnet opleve, hvis man kiggede forbi teltet på Bakken, dog kun indtil slutningen af august, da det blev meldt ud, at hun var blevet sygemeldt.

Læs også

‘Vild med dans’-deltager deler vigtigt budskab efter stor sorg

Man valgte i stedet at hive Ditte Hansen ind, som valgte at træde til i stedet for, men har man gjort sig forhåbninger om at se 39-årige Merete Mærkedahl tilbage i teltet, så er der dårlige nyheder at hente. 

Cirkusrevyen skriver nemlig nu på Instagram, at hun ikke vender tilbage i denne sæson. 

Deler også glædelig nyhed

I den forbindelse kommer Cirkusrevyen med en forklaring på, hvorfor hun nu trækker sig fra showet, hvortil de endvidere kommer med opløftende nyheder. 

"Merete Mærkedahl vender af personlige årsager først tilbage til Cirkusrevyen næste år," skriver de i Instagram-opslaget, hvorefter de tilføjer:

"Og vi glæder os til at se hende tilbage på scenen fra den 7. maj 2022."

Det ser dermed ud til, at de, der håbede på at kunne se hende på scenen, kan få lov til netop dette, men dog først nærste år. 

Læs også

Tina Lund træffer stor beslutning: Forældre opløst i tårer