Mette Blomsterberg skal skilles

Foto: PR

Den tidligere 'Den store bagedyst'-dommer Mette Blomsterberg og hendes mand skal skilles.

Mette Blomsterberg, der blandt mange danskere er kendt for sin rolle som dommer i det populære DR-program 'Den store bagedyst', skal skilles.

Læs også

Verdenskendt komiker død

Det oplyser hun og hendes mand, Henrik, i en fælles besked, som de har delt på den kendte konditors officielle Instagram-profil. Det markerer derfor enden på deres 29 år lange forhold.

"Henrik og jeg har valgt at gå hvert til sit efter mange, mange gode år sammen," skriver parret i den besked, de har delt på det sociale medie.

Derudover understreger parret, at det er ulykkeligt for dem begge, hvorfor det er en svær tid for familien. Især deres døtre, Laura og Maja, er meget berørte af, at deres forældre har besluttet sig for at gå hver til sit.

"Det er ulykkeligt for os begge to - en virkelighed som gør ondt. Det er en svær tid, specielt for vores piger og derfor beder vi pressen om at respektere, at vi som familie får den nødvendige ro til at finde os selv," skriver de på Instagram.

Foto: Instagram

Slutteligt skriver parret, at de ikke har yderligere kommentarer at knytte til deres beslutning om at afslutte deres forhold.

Tidligere har Mette Blomsterberg talt åbent om, at deres parforhold ikke altid har været velfungerende. Det har hun blandt andet gjort i et interview med Hendes Verden i 2019, hvor hun afslørede, at de tidligere har været tæt på at blive skilt.

Læs også

Landmand søger kærlighed: Stine og Niels løfter sløret for familieforøgelse

"Vi har prøvet at have det ad helvedes til og troet, at vi skulle skilles i en periode, da vi havde kendt hinanden i nogle år og havde små børn. Men vi fandt tilbage til hinanden, og i dag har vi accepteret, at toget ikke altid kører på skinner," sagde hun dengang til Hendes Verden.