Mette Frederiksen afslører: Trækker stikket

Foto: Shutterstock
Nu tager statsministeren sig en pause

Mest læste i dag

Nu kommer statsminister Mette Frederiksen (S) med en overraskende melding på Facebook. Man siger ellers, at statsministeren aldrig holder fri, men det gamle valgsprog kommer ikke helt til at holde vand i år.    Det beretter statsministeren i et nyligt offentliggjort opslag.   "Sommerferien står snart for døren for mange. Måske er den ekstra tiltrængt netop i år? Sådan har jeg det i hvert fald," skriver Mette Frederiksen i opslaget, inden hun fortsætter: 
"Og selvom man som statsminister aldrig får helt fri – der kan opstå uopsættelige situationer, der selvfølgelig skal håndteres – så vil jeg gøre noget i år, der for mig er lidt uvant."

Trækker stikket

Statsministeren fortæller videre i sit opslag om den lidt uvante sommer, der venter forude.   "Jeg vil nemlig lukke helt ned, holde fri, nyde den danske sommer. Opleve Danmark, når det er dejligst og være sammen med min familie."   Mette Frederiksen er normalt meget aktiv på Facebook, men sådan kommer det ikke til at være denne sommer, fortæller hun. Dog - forhåbentligt - med et par undtagelser.    "Med undtagelse af forhåbentligt et par flere opslag om fodbold, så bliver der derfor også helt stille fra mig her på min profil."   Afslutningsvis får en række danskere en særlig tak af statsministeren.   "En stor tak og god sommer til de mange af jer, der overalt i landet har knoklet det seneste halvandet år under pandemien; I har i den grad fortjent en ferie! Herunder også de mange embedsmænd og medarbejdere i ministerier og styrelser, der har været på konstant overarbejde. Rigtig, rigtig god sommerferie til jer alle"

Anbefalet til dig