Mette Frederiksen: Det knuser mit hjerte

11/02/2022

Nicolai Busekist

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix.
Mette Frederiksen har delt et følelsesladet opslag, hvori hun udtrykker sin medfølelse for de pårørende til Mia og Oliver.

Mest læste i dag

Torsdag aften meddelte vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi, at man havde fundet ligdele i Dronninglund Storskov. Han forklarede også, at man formoder, at det er den savnede Mia Skadhauge Stevn.

Ligeledes bekræftede vicepolitiinspektør Sune Myrup, at man formoder, at 21-årige Oliver Ibæk Lund er omkommet. Efter politiets opfattelse er han faldet i Limfjorden i Aalborg, men hans lig er endnu ikke fundet.

Begge sager har rystet Danmark, og det har nu fået statsministeren til at reagere. Det sker i et opslag på Facebook, hvori hun sender varme tanker til de pårørende.

"Det knuser mit hjerte," skriver Mette Frederiksen, og fortsætter: "En festlig aften, der ender som det værst tænkelige mareridt."

Statsministeren skriver, at det føles 'uendeligt meningsløst', at den 22-årige Mia Skadhauge Stevn skulle miste sit liv på så forfærdelig vis.

Ydermere sender hun også sine varmeste tanker til både familie, venner og pårørende for både Mia og Oliver.

"En ung kvinde på vej hjem. Det føles så uendeligt meningsløst. Mine varmeste tanker til familien, venner og pårørende - både til Mia og Oliver," skriver Mette Frederiksen.

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat begge sager, hvor det særligt er eftersøgningen efter de to unge menneskers lig, der har fokus.

I sagen om den 22-årige Mia Skadhauge Stevn har Nordjyllands Politi tidligere fredag delt nye billeder af en Golf 2.0 TDI fra 2015, der sættes i forbindelse med hendes forsvinden.

Billederne af bilen er blevet frigivet, da Nordjyllands Politi søger vidner, der har set den sorte Golf 2.0 TDI i Hammer Bakker i tidsrummet mellem 06.30 og 07.30 søndag morgen.

Det er desuden blevet oplyst af Nordjyllands Politi, at der ikke er noget, der tyder på, at 21-årige Oliver Ibæk Lund har været udsat for en forbrydelse. Derimod bliver det betragtet som en tragisk ulykke.

Anbefalet til dig