Mette Frederiksen: Det var heldigvis ikke noget alvorlig

29/04/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen måtte forlade Folketingets spørgetime i dag. Grunden var akut sygdom i familien. Nu forklarer Statsministeren sig på Facebook.

Mest læste i dag

"Vi fik lige en lille forskrækkelse tidligere i dag og måtte forbi sygehuset. Det viste sig heldigvis ikke at være alvorligt," skriver Mette Frederiksen i et opslag på Facebook. 

Der var ikke mange oplysninger om grunden til, at Mette Frederiksen pludselig mått skynde sig at forlade spørgetimen i Folketinget i dag. Teksten på Facebook gør det klart, at hastesagen drejede sig om en af Statsministerens børn.

"Jeg beklager overfor Folketinget, at jeg måtte gå fra vores gode debat. Tak til partilederne for jeres forståelse og hilsner. Tænk at have så gode kollegaer. Og tak til personalet på Herlev. Både fra moren og statsministeren. Vi fortsætter forhandlingerne om genåbningen af Danmark i morgen," skriver Mette Frederiksen.

På de sociale medier er der opbakning til Mette Frederiksens hurtige exit og flere kollegaer er ude med venlige tanker til Statsministeren. 

I morgen forventes der endnu nye forhandlinger om genåbningen af Danmark, ligesom Mette Frederiksen har fortalt, at hun taler til danskerne på fredag.

 

 

 

Anbefalet til dig