Mette Frederiksen: Håber i vil læse dette

18/5/20 17:17

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen har atter grebet til tasterne på de sociale medier, og denne gang beder hun dansker om at læse med.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen har næppe været mere populær, end hun er i disse måneder.

Meningsmålinger har nemlig vist, at kvinden der er i spidsen for Danmarks strategi under coronakrisen, vinder mange point hos de danskere borgere, og det skyldes bestemt måden, hvorpå hun har håndteret coronakrisen.

Mette Frederiksen har i løbet af de seneste måneder ofte talt på tv og på de sociale medier, og nu gør hun det så igen. Denne gang er det på et opslag via hendes egen Facebook-profil, hvor hun håber, at danskerne vil læse hendes opslag. Det fortæller blandet mediet Dagens.dk

Indledningsvist lyder det således fra Mette Frederiksen:

“Håber du vil læse med på den her tekst, der handler om taknemlighed,” skriver Danmarks statsminister inden hun fortsætter:

“Her hos Carlsberg har de omlagt produktionen for at hjælpe med at producere håndsprit med støtte fra Novo Nordisk Fonden. Medarbejdere fra den almindelige produktion, som ellers står lidt stille nu pga. krisen, blev flyttet. Alle kastede, hvad de havde i hænderne, fordi det her bare skulle lykkes. De gik ud på ubetrådt land, uden en plan, opskrift eller manual for, hvordan man gør. Til gavn for Danmark. Og for de ansatte,” fortæller Mette Frederiksen, inden hun slutter:

“Der er mange flere eksempler derude. Både store virksomheder og små virksomheder. Det gør mig utrolig stolt og taknemmelig,” lyder det fra Danmarks statsminister.

I løbet af de seneste par dage har Mette Frederiksen lystigt opdateret sin Facebook-profil, hvor hun blandt andet i dag har vist, at hun spiste et stjerneskud på en af de nyåbnede restauranter, der fik lov til at åbne op igen i dag.