Mette Frederiksen: I får nyt at vide, inden denne dag

Nyheder
Statsministeren besøgte tirsdag Aftenshowet på DR. Foto: Shutterstock
Statsministeren svarede tirsdag på spørgsmål.

Mest læste i dag

Tirsdag aften var statsminister Mette Frederiksen (S) på besøg i Aftenshowet på DR1, hvor hun svarede på spørgsmål fra danskerne om genåbningen og coronaen. 

I disse dage er genoplukningen af Danmark på alles læber. Det drejer sig både om de erhvervsdrivende, som mister penge hver eneste dag, ligesom de højskoleelever, som er hjemsendt, gerne vil vide, hvornår de kan komme tilbage på skolebænken. 

Denne dag kommer der nyt

Et af de spørgsmål, som danskerne rigtigt gerne vil have svar på handler om grænserne. Nærmere bestemt, hvornår de åbner igen. Det betyder både noget for de danskere, som kalder grænselandet hjem, men også for de mange erhvervsdrivende, som arbejder med turisme og anden oplevelsesøkonomi.

Statsministeren havde dog ikke noget nyt at fortælle. Hun fastholder, at danskerne får nyt at vide på den samme dato, som hele tiden har været i spil. 

“Vi kommer med en melding inden 1. juni, og den dato står fast," udtaler statsminister Mette Frederiksen (S).

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig