Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

Foto: Shutterstock

Statsminister Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at der sidst har været pressemøde i Danmark med statsminister Mette Frederiksen. Senest det skete, var det et virtuelt et af slagsen, hvor alle mink i Danmark blev beordret aflivet.

Læs også

Gaveregn til danskerne: Sådan bliver gavekortet

Nu er tiden så kommet til det igen, og desværre så er det et mere alvorligt pressemøde. På Facebook fortæller Mette Frederiksen selv, at der kommer pressemøde i dag, og der er tale om restriktioner over hele landet samtidig med, at der vil komme deciderede nedlukninger i flere byer.

“ I morgen formiddag vil vi præsentere de nye tiltag, ligesom vi vil sige mere om, hvad det er for nogle restriktioner, der vil gælde i hele landet henover jul og nytår og sådan set også resten af vinteren,” lyder det fra Mette Frederiksen, der bagefter meget kryptisk stiller spørgsmålet ‘Skal vi ses?’

Meget kunne derfor tyde på, at der vil ske nedlukninger i forbindelse med flere sociale arrangementer, og det kan meget vel påvirke både jul og nytår.

Dette kan meget vel ske

Eksperter og politikere har i løbet af søndagen givet deres bud på, hvad der bør ske i forbindelse med nedlukningen og nye restriktioner i dag.

Skoleelever bør sendes hjem på juleferie allerede fra nu, mens foreningslivet bør lukke ned. Samtidig mener de også, at barerne igen bør lukke midlertidigt ned.

Hvad der præcis kommer til at ske på pressemødet, er endnu uvist og tidspunkt er det samme. En ting er dog sikkert, det bliver et ganske alvorligt pressemøde.

Læs også

Mette Frederiksen bekræfter: Der er nye restriktioner på vej

 

 

 

 

Læs også