Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

05/1/21 12:42

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Senere i dag holder statsministeren pressemøde.

Tidligere i dag var der møde mellem partilederne og regeringen. 

Efterfølgende har der tegnet sig et billede af, at der nye restriktioner på vej i Danmark. Det er særligt den nyopdagede britiske corona-variant, der vække bekymring i en sådan grad, at det nu ser ud til, at de gældende restriktioner bliver strammet endnu mere. 

Ifølge flere medier er der lagt op til, at forsamlingsloftet sænkes til fem personer og der fremover skal holdes to meters afstand, når man handler dagligvarer eller hovedpinepiller i nogle af de butikker, der fortsat holder åbent. 

Nu ser det ud til, at vi snart bliver meget klogere på, hvad der kommer til at ske. Nu har statsminister Mette Frederiksen (S) nemlig kaldt til pressemøde. 

Kortfattet

Tirsdag har Statsministeriet udsendt en kortfattet indkaldelse. 

Heri gives der ikke mange detaljer om, hvad indholdet af pressemødet vil være. Udover det understreges, at omdrejningspunktet vil være COVID-19 i Danmark. 

Indtil videre er der heller ikke offentliggjort detaljer om hvilke myndighedspersoner, der detalger i pressemødet. Det er dog sandsynligt, at statsminister Mette Frederiksen (S) vil være flankeret af flere andre, når hun træder frem til pressemødet, der finder sted i Spejlsalen. 

Pressemødet går i gang klokken 15.