Mette Frederiksen jubler: "Skønt, at det igen kan lade sig gøre"

Foto: Shutterstock
Nu udtaler statsministeren sig

Mest læste i dag

Torsdag vender en begivenhed tilbage, der for mange har været savnet de seneste to år, hvor den har været aflyst som følge af COVID-19. Folkemødet på Bornholm er nu tilbage. Det finder sted over de næste par dage i en lidt anderledes udgave, der både foregår på Bornholm og i København. Det sker, så man kan leve op til de gældende corona-restriktioner. 

Mødet blev skudt i gang med en tale af statsminister Mette Frederiksen (S). Efterfølgende udtrykte statsministeren sin glæde over, at Folkemødet nu er tilbage. Det skete i et opslag på Facebook. 

Her skrev Mette Frederiksen: 

"Hvor er det dejligt at være tilbage på Folkemødet Har lige holdt min åbningstale" 

"Skønt, at det igen kan lade sig gøre - den demokratiske samtale. Meninger, der brydes. Nye forståelser, der opstår. Samværet. Alt det, Folkemødet kan." 

Streames

Selvom Folkemødet ikke er lige så stort som sædvanligt, så er der fortsat meget at dykke ned i, fortæller arrangørerne i en nyhed på deres hjemmeside. 

"Vil du opleve statsminister Mette Frederiksen åbne Folkemødets hovedscene, Huxi Bach spidde kulturdebatten eller Clement Kjærsgaard sætte spot på parallelsamfund i Danmark? Så er det nu du skal booke billet til årets Folkemøde på Bornholm," skriver Folkemoedet.dk, inden de fortsætter:

"Du kan opleve flere end 250 skarpe politiske events fordelt på 12 scener, hvoraf 7 bliver streamet på folkemødet.dk. På Folkemødets hovedscene giver samtlige partiledere politiske taler og bliver udfordret af TV 2 News’ Søren Lippert, mens værterne Janni Pedersen og Anders Breinholt styrer slagets gang mellem de mange events på hovedscenen."

Interesserede kan selv følge med på Folkemoedet.dk, hvor en en del af begivenhederne streames til. 

 

Anbefalet til dig