Mette Frederiksen med ny opfordring: "Et sidste håb"

Foto: Shutterstock

Inden påske har Mette Frederiksen en ny opfordring til danskerne.

Påsken lurer lige om hjørnet. Det gælder også for landets statsminister, der dog har en opfordring til danskerne, inden hun lader påskefreden sænke sig helt. Det fortæller statsminister Mette Frederiksen (S) i et opslag på Facebook. 

 

"Jeg går på påskeferie senere i dag. De næste dage handler om familien, foråret i vaser indenfor og solen udenfor. Og bøger. Ny dansk litteratur. Fra både indsigtsfulde Bengtsson og fra gode Benn Q. Holm, hvis forfatterskab gav mig meget glæde i 90’erne. Jeg glæder mig til genhøret."

Det er dog ikke de eneste bøger, der ligger på statsministerens natbord i påskedagene. 

 

"Og til sidst Isabel Allende. En af mine absolut yndlings forfatterinder. Tyvstartede i går aftes. Gribende historie om Den spanske borgerkrig," fortæller Mette Frederiksen. 

 

Hun vender dog tilbage på arbejde mandag. Og det er der en helt særlig grund til, fortæller statsministeren. 

Læs også

Sort hund løber alene rundt: Ved du, hvor den hører til?

"Et sidste håb"

"På mandag er jeg tilbage på arbejde," fortæller Mette Frederiksen. 

Det skyldes, at der mandag markeres et helt særligt jubilæum i Danmark.

"Her besøger jeg Bornholm i anledningen af 75-året for øens befrielse. Jeg håber, I får en god påske. Jeg håber også, vi alle passer godt på hinanden," ønsker statsministeren. 

 

"Mutationerne udfordrer os, og vi har stadig behov for at holde smitten nede, indtil vi får vaccineret mange flere danskere."

 

Afslutningsvis har hun en opfordring til alle danskere, inden påsken for alvor går i gang. 

 

"Og endelig et sidste håb. Vi er ikke bedre end den måde, vi taler til hinanden på. Måske vi kunne bruge påsken på at skrive ordentligt til og om hinanden. Pas godt på hinanden." 

Læs også

Overlader bilen til sin ven: Det skulle han aldrig have gjort