Mette Frederiksen med trist erkendelse: "Troede måske, det ville blive mindre med tiden"

Foto: Shutterstock

I dag deler statsministeren en besked på de sociale medier, hvor hun ærligt erkender, at hun troede at tiden ville gøre det mindre - men det er ikke sket.

I dag er det Mors Dag. Hver gang kalenderen viser den anden søndag i maj, er det tid til at forkæle sin mor lidt ekstra. 

Selvom det lyder dejligt - og sikkert også er det for rigtig mange, som enten gerne vil vise deres mor at de sætter pris på hende - eller for de mødre der modtager, gaver, blomster eller chokolade - så er der også nogen som dagen er trist for. Det er den eksempelvis for alle de mødre der har mistet deres børn, eller de familier hvor mor og barn ikke længere har kontakt af den ene eller anden årsag, eller i de familier hvor mor ikke længere er blandt os.

Læs også

Husejer til spotpris: Her er Danmarks billigste huse

Netop sidstnævnte hører Mette Frederiksen til. Det er otte år siden, at hun mistede sin mor og i forbindelse med morsdag, deler hun nu en ærlig besked.

Opfordring til alle 

"Min mor. Snart 40 år siden på stranden. Sikkert Blokhus. Per og jeg har verdens bedste mor. Eller havde. For vi mistede hende for otte år siden til den forbandede kræft. Der går næsten ikke en dag, hvor jeg ikke savner hende," lyder det fra Mette Frederiksen, som fortsætter:

Troede måske, det ville blive mindre med tiden. Men det er det ikke blevet."

Læs også

William og Kate annoncerer uventet nyhed

Tli slut sender hun en hilsen og en opfordring til alle:

"Glædelig mors dag. Til alle mødre, der stadig er her. Og til alle dem, vi desværre har mistet. Giv din mor et ekstra kram, kys eller kald i dag. Jeg ville sådan ønske, jeg kunne gøre det."

Herunder kan du se hele statsministerens opslag:

 

 

 

 

 

Læs også