Mette Frederiksen melder ud: Her er mulighederne for en udvidet første fase

Nyheder
Mette Frederiksen kommer ikke til at åbne alt med det samme, men hun har en plan. Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen holdt i går et pressemøde, hvor man gennem mødet måske fik forhåbninger om, at hun ville åbne restauranterne og frisørerne kunne åbne, da flere måske begynder at føle sig som hulemænd.

Mest læste i dag

 

Det var dog en lang snak, hvor man ikke blev så meget klogere, ud over at Mette Frederiksen ville åbne mere af Danmark end først forventet, men hvad hun præcis ville åbne, kom hun ikke ud med. Nu kommer hun dog med ny udmelding i en Facebook-besked til danskerne, og det ser ud til, at vi snart får at vide, hvad næste skridt bliver.

Har drøftet mulighederne

I går aftes lagde Mette Frederiksen et nyt Facebook-opslag op, hvor hun viste partilederne på arbejde, hvor de drøftede hvordan næste fase kan se ud.

Mette Frederiksen skriver, at hun her til aften har holdt møde med alle Folketingets partier.

”Vi har drøftet mulighederne for en udvidet første fase af en kontrolleret genåbning af Danmark,” skriver Mette Frederiksen i opslaget.

Det virker altså som om, at Mette Fredriksen og de andre partier i Folketinget er ved at have en plan klar.

Skal passe på de danske arbejdspladser

Mette Frederiksen har været kritiseret for både at gå for langsom frem, men også at handle egenhændigt, men hun drøfter altså åbningen med alle partierne.

 ”Vi er alle optaget af, at Danmark kommer så godt som muligt igennem krisen. Både så det er sundhedsmæssigt forsvarligt. Og så vi passer bedst muligt på dansk økonomi og danske arbejdspladser,” skriver Mette Frederiksen til danskerne.

Tallene er gode

Mette Frederiksen ønsker at finde den helt rigtige måde at komme igennem krisen på, og hun gør det meget klart, at alle i Folketinget vil Danmark det bedste, men at det ikke er en let opgave.

Men tallene går den rigtige vej i Danmark, så Mette Frederiksen skriver, at vi her i landet har et godt udgangspunkt.

”Nu er det vores opgave at forvalte det ansvarligt. Vi må ikke sætte det over styr,” skriver Mette Frederiksen.

Kommer ikke til at åbne alt på en gang

Selvom der er mange der gerne vil i gang, så gør Mette Frederiksen det også klart, at regeringens fokus fortsat er på en forsigtig og kontrolleret åbning af Danmark. Så derfor kommer de ikke til at åbne for alle på én gang.

Retningen er dog valgt, men Mette uddyber det ikke, som hun heller ikke gjorde på pressemødet. Det eneste hun skriver, er at retning er, at det er arbejdspladserne der vil blive prioriteret.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig