Mette Frederiksen nægter

Nyheder
Foto: Shutterstock
Statsministeren nægter at svare på spørgsmål om et emne.

Mest læste i dag

Tirsdag trådte statsminister Mette Frederiksen (S) frem på et pressemøde. Det skete efter spørgetimen i Folketinget, hvor tingets partiledere havde mulighed for at stille spørgsmål til Mette Frederiksen.

Efterfølgende forsøgte flere medier at få statsministeren til at forholde sig til spørgsmålet om, hvorvidt dobbeltstraf i forbindelse med corona er rimeligt. 

Det betyder i praksis, at det takseres dobbelt så alvorligt, hvis man kaster en sten til en corona-demonstration som til en klima-demonstration. 

Den diskussion ville statsministeren dog ikke gå ind i på pressemødet. Her afslog statsminiser Mette Frederiksen både at svare på spørgsmål fra Jyllands-Posten og BT.  Istedet henviste Mette Frederiksen til en anden minister i regeringen. 

Sender spørgsmålet videre

“Jeg vil gerne henvise til justitsministeren for yderligere svar på det her,” siger Mette Frederiksen på pressemødet. 

Det fastholdt statsministeren selv efter flere forsøg på at få en kommentar. 

Tirsdag fortalte Østjyllands Politi også, at en kvinde er blevet anholdt på baggrund af et opslag på Facebook.

Her har kvinden delt et billede fra en corona-demonstration.

“Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse fra en borger, der havde set et opslag i en gruppe på Facebook med et billede af en brændende dukke med statsministerens ansigt og et skilt med teksten ”Hun må og skal aflives”,” skriver Østjyllands Politi. 

På baggrund af anmeldelsen og den indledende efterforskning vurderede Østjyllands Politi, at der kunne være tale om en overtrædelse af straffeloven. 

Søndag foretog politiet derfor anholdelse af en kvinde, som blev sigtet for trusler efter straffelovens §119, stk. 1, ligesom der blev sikret tekniske beviser til sagen, fortæller Østjyllands Politi. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig