Mette Frederiksen overrasker: Indkalder til endnu et pressemøde

27/05/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Senere i dag er der igen pressemøde.

Mest læste i dag

Onsdag trådte statsminister Mette Frederiksen (S) frem og præsenterede regeringens nye udspil, der skal sikre blandt andet grønnere byer i Danmark og flere idrætsfasciliteter i hovedstaden. Torsdag er der så pressemøde igen.   Det er endnu en gang Statsministeriet, der har sendt en indbydelse ud. Det er endnu en gang et politisk udspil, som regeringen vil præsentere. Denne gang drejer det sig om udspillet, der har fået navnet ”Tættere på – flere uddannelser og stærke lokalsamfund”. 

Ifølge flere medier, så lægger udspillet op til, at 25 uddannelsessteder skal etableres i danske provinsbyer.

Rykker til Jylland

Angiveligt drejer det sig både om etableringen af nye uddannelser men også flytning af en række af de mest populære universitetsuddannelser, der hvert år trækker mange nye studerende til. 

Mette Frederiksen vil stå for bordenden, når pressemødet går i gang. Statsministeren bliver dog ikke alene. Hun får selskab af uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) og indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) til turen over Storebælt. 

Dagens pressemøde foregår nemlig ikke i København.

De tre ministre er i dagens anledning rykket til Jylland, hvor pressemødet foregår på Aarhus Universitets afdeling i Foulum, der ligger ved den mindre by Tjele. Det er herfra pressemødet sendes, når det går i gang klokken 13. 

 

Anbefalet til dig