Mette Frederiksen reagerer: "Så utroligt vigtigt"

Foto: Shutterstock
Det var ikke nogen nem kamp, ifølge statsministeren

Mest læste i dag

I et nyt opslag på Facebook glæder statsminister Mette Frederiksen (S) sig over, at forenings- og idrætslivet så småt er vent tilbage til det var, som før corona-pandemien skyllede ind over landets grænser.   Opslaget er skrevet med baggrund i, at statsministeren har været på besøg i Boldklubben Hellas. Et billede, der akkompagnerer opslaget, viser at statsministeren spiller fodbold med de unge piger.    "De høje hæle blev i går skiftet ud med et par gode kondisko. Fik kamp til stregen af de seje piger i Boldklubben Hellas," skriver statsminister Mette Frederiksen i opslaget på det sociale medie

Utroligt vigtigt

Statsministeren understreger, at hun mener sporten er vigtig for særligt børn og under, da den kan være en indgang til fælles oplevelser   "Gode fælles oplevelser er så utrolig vigtigt for vores børn og unge. At høre til. Et fællesskab. Det er dét, sporten kan," fortæller Mette Frederiksen - inden hun fortsætter: 
"Dejligt at opleve med egne øjne, at forenings- og idrætslivet er vendt tilbage til normalen oven på et hårdt år."   "Og at se vores unge mennesker nyde det og hinandens selskab igen."

Anbefalet til dig