Mette Frederiksen sætter nu ord på "nervepirrende" forløb

Foto: Shutterstock
Statsministeren reagerer

Mest læste i dag

Søndag var det slut. Efter næsten to ugers hårde udskejelser takkede De Paralympiske Lege af for i år. Legene, der er blevet afholdt i Japans hovedstad Tokyo, blev en succes for danske para-atleter, der har hevet både guld, sølv og bronzemedaljer med hjem til Danmark
Deres præstationer roses nu af statsminister Mette Frederiksen (S) i et opslag på Facebook.    "25 fantastiske atleter har i 13 dage kæmpet for Danmark til De Paralympiske Lege i Tokyo," skriver statsministeren - og fortsætter:   "Med imponerende viljestyrke og dygtighed er I i dag blandt verdens bedste paraatleter. Hver i sær har I forskellige historier med jer. Men én ting har I til fælles: I er en kæmpe inspiration."

Nervepirrende

Mette Frederiksen siger i sammen ombæring tak til de atleter, der har kæmpet under dannebrog i Tokyo.    "Tak for nervepirrende og smukke sportsøjeblikke," skriver statsministeren i opslaget, der er delt på hendes egen Facebook-profil   Samtidig kommer hun med en særlig ros til de atleter, som havde metal med hjem i kufferten under flyveturen fra Japan til Danmark   "Og stort tillykke til Tobias Thorning Jørgensen, der har hevet hele to guldmedaljer hjem. Til Lisa Gjessing, der vandt guld i Taekwondo. Peter Rosenmeier, som tog sølv hjem i bordtennis. Og Daniel Wagner Jørgensen, der vandt bronze i længdespring"

Anbefalet til dig