Mette Frederiksen sender vigtig besked til danskerne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, har i dag udsendt en vigtig besked til danskerne via Facebook. En besked der kan hjælpe nogle med at fjerne de bekymringer, de måtte have.

Mest læste i dag

Størstedelen af Danmark følger med, når statsminister Mette Frederiksen indtager talerstolen og holder tale foran hele nationen.

Færre følger med, når statsministeren sender en besked ud på de sociale medier, men beskeden er alligevel vigtig at få ud.

Mette Frederiksen har i dag lørdag den 28. marts sendt en besked til alle danskerne, hvor hun prøver at tale nogle af de bekymringer ned, som mange danskere ganske forståeligt har i disse dage.

Mange frygter nemlig, at nedlukningerne vil vare meget længere end først antaget, og at der kan gå måneder, før Danmark kommer til at åbne helt op igen.

"Jeg ser, at flere og flere spekulerer i, at der går flere måneder før, vi kan begynde at åbne Danmark igen. Det, hverken håber eller tror jeg, bliver tilfældet,” lyder det indledningsvist fra Mette Frederiksen på Facebook

“Vi ønsker ikke at holde Danmark lukket én dag mere end nødvendigt.”.

Allerede om nogle få dage, vil eksperterne have fået ny data, som kan bruges til at føre status over, hvordan situationen er i Danmark lige nu og hvordan det kommer til at se ud fremadrettet.

“Om bare nogle få dage har eksperterne data nok til at gøre en første status på tallenes udvikling her i Danmark. Lige nu ser det ud til, at vores fælles indsats virkelig nytter. Men vi skal være mere sikre. I andre lande har vi set tilbageslag på tidspunkter, hvor det ellers lige så ud til at gå bedre.”

I det ovenstående opslag fra Facebook, kan du læse hele Mette Frederiksens besked til den danske befolkning.

Slutteligt opfordrer hun til, at vi fortsat står sammen ved at holde afstand, så vi kan begrænse smittespredningen og forhåbentlig åbne Danmark op snart.

Det er i dag et vejr

Her finder du tekst og melodi til den populære danske sang 'Det er i dag et vejr' af Ludvig Holstein og Poul Schierbeck.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig