Mette Frederiksen slår fast: Det er meget mere end end det, øjet lige ser

13/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.
Statsminister Mette Frederiksen har været på et helt særligt besøg.

Mest læste i dag

Som Danmarks statsminister kommer man rundt og besøger mange steder af landet. 

Og derfor har Mette Frederiksen for nyligt været på et særligt besøg. Det afslører hun på sin Facebook-profil.

Statsministeren har nemlig været i Zoologisk have på Frederiksberg. 

"Zoologisk have på Frederiksberg er meget mere end end det, øjet lige ser," lyder det fra Mette Frederiksen som uddyber: 

"Der er avlsprojekter for at understøtte nogle af de truede dyrearter, der er i vores eget land. F.eks. padder og biller. De underviser alt fra børnehavebørn til studerende om dyrenes fascinerende univers og relationen mellem mennesker og dyr. Og det er i øvrigt en arbejdsplads, som sikrer beskæftigelse til borgere med særlige behov." 

Det bliver vi mindet om 

Statsministeren fortæller også, at hun selv elsker dyr - derfor var det en stor oplevelse, at komme helt tæt på dem i Zoo. 

"Zoo er selvfølgelig også stedet, hvor vi andre kan se magien i dyrene. Og hvor vi bliver mindet om, at vi skal passe bedre på naturen både hjemme og ude. Jeg er derfor også glad for vores finanslovs fokus på klima og havmiljø. Ja, jeg elsker at være sammen med dyr. Og fik forrige uge lov til at komme helt tæt på," lyder ordene, inden Mette Frederiksen slutter af med at sende en tak:

"De zoologiske haver er åbne for besøgene, men hårdt ramt pga. corona. De er et besøg værd, for det er både sjovt og lærerigt. Tak for, at jeg måtte komme på besøg."

 

 

 

Anbefalet til dig