Mette Frederiksen slår fast: "Nu lysner det"

17/1/22 15:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en positiv melding fra statsministeren.

I går forsvandt en lang række restriktioner.

I en længere periode har det danske kulturliv - endnu en gang - været lukket ned. 

Men nu har en stor del af det igen kunne slå dørene op og inviterer gæsterne indenfor.

Blandt andet har statsminister Mette Frederiksen også været på besøg på Det Kongelige Teater i dag - og hun mener desuden at der er lysere tider på vej.

Det skriver hun i et opslag på Facebook.

"En fantastisk energi"

"I går åbnede en stor del af kulturlivet Og i dag besøgte jeg Det Kongelige Teater. Der var en helt fantastisk energi fra de børn og unge, der gør klar til Matilda the Musical. Og jeg fik set de smukke kostumer og den imponerende scenografi," fortæller statsministeren på Facebook og fortsætter:

"Der er så utrolig meget talent bag kulisserne. Både skræddere, teknikere, dansere, skuespillere og mange flere. Det er dejligt at opleve glæden ved at være i gang igen."

Mette Frederiksen er desuden ikke i tvivl om, at kulturlivet har været savnet blandt danskerne. Til sidst slutter hun af med at understrege, at det nu ser ud til at lysne efter en hård tid.

"Mange af os har savnet det fællesskab og de oplevelser, som vores museer, spillesteder, teatre, biografer og meget mere har at byde på. Det har været nogle svære uger, men nu lysner det," slutter hun af.