Mette Frederiksen tager hul på nyt kapitel

Foto: Shutterstock

Nu er et helt nyt kapitel gået i gang, fortæller statsministeren

Nu har statsmininster Mette Frederiksen (S) delt nogle af sine tanker i et opslag på Facebook. Det sker dagen efter, at statsministeren har været et smut i Belgien til NATO-topmøde. 

 

"NATO er og skal være garanten for transatlantisk sikkerhed og fred," skriver Mette Frederiksen på det sociale medie. 

 

Hun fortæller videre, at det trusler mod borgere og landenes sikkerhed, der har fyldt op på dagsordenen på topmødet, hvor blandt andet udenrigsminister Jeppe Kofod (S) også deltog. 

 

"Har været i Bruxelles sammen med udenrigsministeren og forsvarsministeren til topmøde i NATO. Med stadig flere trusler mod vores sikkerhed."

Læs også

Mange ventes at gøre det - Derfor advares der nu

Hul på nyt kapitel

Truslerne kommer ikke fra de samme fjender, som vi tidligere har kendt, understreger statsminister Mette Frederiksen, der dog glæder sig særligt over en ting. 

"Der samtidig kommer fra mange forskellige kanter – og i nye former – er det en god dag for allierede. For USA's Præsident Biden har genbekræftet USA's stærke engagement i Alliancen."

Det nye engagement fra USA bliver startskuddet itl at tage hul på et helt nyt kapitel, fortæller hun. 

"Vi tager nu hul på et nyt kapitel med et fælles ønske om at styrke båndene mellem Europa, NATO og USA. Vi fremtidssikrer NATO. Til gavn for vores fælles sikkerhed og tryghed," skriver statsminister Mette Frederiksen afslutningsvis i sit opslag på Facebook.

Læs også

Afslører uvirkelig detalje om Christian Eriksen

 

 

Læs også