Michael er tidligere tyv: Nu afslører han, hvordan man undgår indbrud

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Michael afslører nu, hvordan du holder tyvene væk fra dit hjem.

Lige nu læser andre også

Der er nok ikke nogen, der er større eksperter på indbrudsområdet end tyvene selv.

Derfor er der også god grund til at spidse ører, når Michael Fraser, der har en fortid som tyv, men nu er blevet sikkerhedsekspert, afslører fem grundlæggende tips til at holde hjemmet sikkert og undgå indbrud.

For det første bør du ødelægge dine dokumenter ved at makulere eller rive dem i stykker, da mange blot smider dem i skraldespanden uden videre.

Mange tyve har en tendens til at tjekke skraldespande for vigtig information, som kan hjælpe dem med deres 'opgave'.

Desuden råder Michael de lovlydige borgere til at inspicere låse på døre og vinduer grundigt. Folk fokuserer ofte kun på hoveddøren og forsømmer dermed sikkerheden andre steder i hjemmet.

Med andre ord gør de det muligt for indbrudstyve at finde sin vej ind i hjemmet på andre måder.

Michael påpeger også, at det er vigtigt, at værdigenstande ikke er synlige, ligesom kalendere bør holdes skjult, da de kan give oplysninger om beboernes tidsplaner.

Tyve kan bruge disse oplysninger til at finde ud af, hvornår huset er tomt.

Drop denne dårlige vane

Mange efterlader en ekstranøgle ved hoveddøren, hvilket ifølge Michael er en dårlig vane. Årsagen er naturligvis, at de fleste tyver kender de almindelige skjulesteder.

Til slut forklarer han, at det er bedst at holde rejseplaner hemmelige. Det fortæller han ifølge mediet Saga.

Sociale medier gør det også nemt for tyve at finde ud af, hvor folk befinder sig, hvilket kan hjælpe dem med at planlægge et indbrud.

Hvis du tager på ferie, er det derfor ikke en god idé at dele billeder eller videoer på de sociale medier. Det er en direkte invitation til indbrudstyve.

Anbefalet til dig