Michael Falch afslører sin hemmelige morgenrutine: Se Michéle Bellaiche teste den her

17/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Det er ikke sådan, at danskerne kender Michael Falch.

Mest læste i dag

I søndagens episode af Go' morgen Danmark blev seerne endnu engang forkælet med et spændende og indsigtsfuldt program samt en særlig gæst. 

Denne gang var det den anerkendte sanger og forfatter, Michael Falch, der trådte ind i studiet for at dele sin inspirerende historie.

I programmet fik seerne mulighed for at dykke ned i Michael Falchs forfatterskab, der for nylig blev belønnet med Søren Gyldendal Nonfiktionsprisen. 

Men udover at tale om hans litterære bedrifter, tog den danske entertainer også publikum med ind i sit personlige liv og kampen for kærligheden sammen med sin hustru, Ginnalee.

Dog var det en helt særlig morgenrutine, som fangede alles opmærksomhed. 

Michael Falch afslørede, at han hver morgen begynder dagen med ikke mindre end 100 armbøjninger og 400 mavebøjninger. 

Denne imponerende disciplin har efterladt ham med en stærk og veltrænet krop.

I Go' morgen Danmarks studie blev der også vist en sjov demonstration af denne rutine, hvor både værterne Michéle Bellaiche og Steen Langeberg prøvede kræfter med træningsøvelserne, før Michael Falch selv trådte ind i billedet.

Seerne blev både underholdt og inspireret af Michael Falchs usædvanlige morgenritual, der tydeligvis kræver både viljestyrke og dedikation. 

Hvis du vil se det morsomme klip af værterne, der prøver kræfter med Michael Falchs morgenrutine, kan du se det herunder:

Anbefalet til dig