Michael Falch indrømmer: Kastede kniv i øjet på dreng

Michael Falch er med i denne sæson af "Sommertogtet" på DR1. Foto: Per Arnesen

Nu kommer den populære sanger med en erkendelse.

I programmet "Sommertogtet" på DR1, drager Troels Lyby afsted med tre danske musikere. 

I lørdagens afsnit var det Michael Falch, Oh Land og Mads Langer, der var med ombord på skonnerten fra Købehavn til Helsingør. 

Læs også

Vild med dans-stjerne bekræfter: Det passer

Sammen drager de afsted på sommertogt i det smukke danske land, hvor de undervejs optræder med nogle af de sange, som har betydet mest for dem i ders liv. 

Der var dog også tid til at snakke om barndom - og til at gå til bekendelse, i lørdagens afsnit. 

Faktisk viste det sig, at alle tre stjerner havde noget på hjerte, som de trængte til at lette.

Både Mads Langer og Michael Falch trængte til, at få lettet deres hjerter. Foto: Per Arnesen

Det var Mads Langer der fik skudt gang i snakken, da der skulle sættes sejl - her snakker de tre sangere nemlig om, hvorvidt de tør kravle op i masten. 

Da Mads Langer gik i børnehave, skubbede han sin kamerat ned fra et højt klatrestativ - fordi han synes det kunne være sjovt, at se hvordan det så ud når han (kammeraten, red.) faldt ned. 

Der går heller ikke længe, før Michael Falch også kommer med en bekendelse. Han kastede nemlig engang en kniv i øjet på en dreng. Det var ved et uheld og dengang han også selv var en dreng. 

"Vi stod og kastede på en papkasse, som vi havde lavet et mål på – jeg havde fået en lille dolk – men kniven ramte papkassekanten, så den røg tilbage og ind i øjet på min kammerat. Han måtte ikke lege med mig mere. Han gik bare rundt med en klap for øjet. Og så flyttede vi fra Brabrand til Lystrup," fortæller Michael Falch, der tilføjer at han virkelig håber, at øjet er kommet sig siden.

"Jeg håber, det øje er kommet sig på en eller anden måde – virkelig seriøst," lyder det.

Sendte en hundelort

Også Mads Langer er rigtig ked af, at han fik udsat sin kammerat for et brækket kraveben.

Han forklarer en undrende Oh Land, at han netop forklarer det på tv, fordi han gerne vil sige undskyld. Kammeraten kom nemlig aldrig tilbage til børnehaven.

"Jeg skubbede ham ned. Og han brækkede kravebenet. Og han kom aldrig tilbage til børnehaven, og jeg har aldrig fået sagt undskyld. Jeg har døjet med det hele livet. Så Michael: Jeg tror, du flyttede til Aalestrup, jeg vil gerne sige undskyld. Jeg har været så ked af det hele mit liv," lyder det fra Mads Langer i programmet.

Læs også

Video fra McDonald's går viralt: Kan det virkelig passe?

Også Oh Land går til bekendelse - dog har hun ikke gjort fysisk skade på nogen. Højest udsat dem for lugtgener.

Hun sendte nemlig en hundelort til en veninde, som ikke længere gad lege med hende. Desværre havde hun overset, at navnet på hendes fars arbejdsplads stod på konvolutten - så det var realtivt nemt at gennemskue, hvor hundelorten kom fra. 

Den tredje og sidste deltager Oh Land byder også ind, men hendes historie er dog mere klam og ildelugtende, end den er blodig.

Du kan se hele programmet på DR TV.