Michael Olesen valgt fra af TV 2: Nu taler han ud

Af: Ida Hansson

|

16/08/2023

Nyheder
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Den professionelle danser Michael Olesen vil ikke være at finde på de skrå brædder ved dette års 'Vild med dans'.

Mest læste i dag

Der bliver budt op til et brag af en sæson, når ‘Vild med dans’ vender tilbage til efteråret.

Det populære underholdningsprogram kan nemlig fejre den 20. sæson, og TV 2 har lovet at den ellers ikke kommer til at få for lidt.

Men én festballon har dog fået lukket luften ud, til til stor skuffelse for både seerne, kollegerne og humørsprederen selv.

Michael Olesen havde nemlig forventet at der ville komme en invitation ind af døren, så han for 16. sæson i karrieren kunne kridte skoene og invitere en ny kendis med ud på dansegulvet.

Det er derfor en forståeligt skuffede Olesen som Ekstra Bladet kunne snakke med tirsdag aften, da de fik et kort interview ud af ‘Vild med dans’-stjernen ved premieren på biograffilmen “Gran Turismo”.

– Når vi skal lave ‘Vild med dans’, skal vi sætte små fire måneder af til det. Så det betyder, at man skal rydde sin kalender. Det har jeg gjort de sidste femten år, og det har jeg også gjort i år, fortæller han.

Olesen var derfor dybt rørt over at være blevet fejet under tæppet af TV 2, og nu skal finde på andet at bruge efteråret på.

– Jeg var ked af det over og jeg havde glædet mig rigtig meget til  at være med i jubilæet. Jeg havde glædet mig til at lave et brag af en fest for min ‘VMD’-familie. Det er jeg selvfølgelig skuffet over, og jeg havde ikke set det komme. Men det er en del af gamet, og nu vil jeg heppe på dem.

Afslutningsvis fortæller han mediet, at han i efterårsmånederne nu skal bruge tiden på familien, og naturligvis vil heppe på kollegerne der igen skal vrikke rumbahofter og holde styr på valseholdningen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig