Midt i indkøbsturen: Kvickly evakueres

22/10/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Først på aftenen opdagede de pludseligt flammerne

Mest læste i dag

Torsdag lød alarmklokerne, da der udbrød brand på et toilet i indkøbscenteret Viby Centeret, der befinder sig i Aarhus-forstaden Risskov. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten fredag

"Torsdag kl. 18.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand på et toilet i Veri Centeret på Frijsenborgvej i Risskov," skriver politiet - og fortsætter:

"Da brandvæsnet ankom til stedet, kom der kraftig sort røg ud fra toilettet, og det var nødvendigt at evakuere den nærliggende Kvickly, mens slukningsarbejdet stod på"

Politiet fortæller desuden, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at branden formentlig er påsat, og politiet undersøger nu sagen nærmere med henblik på at finde frem til, hvem der stod bag. Eventuelle vidner i sagen kan henvende sig til Østjyllands Politi på telefon 114

Nægter

Tidligere på ugen stivnede smilet også en smule i Aarhus. Her skyldtes det, at en passager nægtede at fortælle, hvem hun var. Det skrev Østjyllands Politi torsdag i døgnrapporten

"Onsdag kl. 21.51 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en billetkontrollør, der på Sønder Allé i Aarhus havde tilbageholdt en kvinde, der ikke havde billet til bussen, og som ikke ville oplyse, hvem hun var," fortæller Østjyllands Politi - og fortsætter:

"Da patruljen ankom til stedet, var kvinden ikke blevet mere samarbejdsvillig, og hun oplyste et tilfældigt personnummer til betjentene. Da hun nægtede at oplyse det korrekte personnummer, endte det med, at hun blev anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven."

På politigården fandt politiet frem til kvindens rigtige identitet, og efter en times tid i politiets varetægt blev den 27-årige kvinde løsladt igen.

 

Anbefalet til dig