Midt i krisen: Liberal Alliance får nyt byrådsmedlem

Nyheder
Pressefoto
Mens de fleste politiske iagttagere har travlt med at begrave Liberal Alliance, rykker partiet også på de positive parametre. Partiet kunne offentliggøre, at byrådsmedlem i Roskilde, Lars-Christian Brask, har valgt at udskifte Venstre med Liberal Alliance.

Lige nu læser andre også

På den måde får Liberal Alliance sit første byrådsmandat i Roskilde. 

Lars-Christian Brask er Roskilde Kommunes 2. viceborgmester og blev ved sidste kommunalvalg stemt ind for Venstre. Til næste kommunalvalg skal Venstre-vælgerne finde en anden kandidat at sætte sit kryds ved, for Lars-Christian Brask har taget skridtet fra Venstre til Liberal Alliance.

På Facebook skriver Liberal Alliance

"Vi er meget glade for, at Lars-Christian Brask har valgt os til og viser os den tillid, at han har lyst til at melde sig ind i partiet,' udtaler Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, i Facebook-opslaget."

Via samme opslag udtaler Lars-Christian Brask sig ligeledes.

"Det her skal ses som et positivt tilvalg af de stærke liberale værdier, som er Liberal Alliances DNA. Jeg har været rigtig glad for min tid i Venstre, men jeg ser mig selv og min politiske fremtid i det revitaliserede Liberal Alliance med Alex Vanopslagh i spidsen. Det er min ambition, at jeg også vil stille op til Folketinget for Liberal Alliance ved næste valg, ligesom jeg selvfølgelig også stiller op til Kommunalvalget i 2021. Indtil da holder jeg som ene mand skansen for Liberal Alliance i Roskilde byråd."

 

Anbefalet til dig