Midt i krisen: Tivoli åbner dørene for herreløse dyr

Nyheder
Foto: Luise Balle / Tivoli
Nu er fire herreløse dyr flyttet ind på en af de dyreste adresser i hovedstaden.

Lige nu læser andre også

I disse dage har mange turistattraktioner det hårdt. En af dem er Tivoli, men det har du ikke afholdt parken fra at give fire herreløse dyr et nyt hjem. Det fortæller Dyrenes Beskyttelse. 

Det sker i et opslag på Dyrenes Beskyttelses Facebook-side. De fire nye beboere på en af hovedstadens fineste adresser kommer nemlig fra dyreværnsorganisationens internat i Roskilde. 

"I sidste uge gik en andedrøm i opfyldelse for fire moskusænder på Roskilde Internat, da de alle fik et nyt hjem samme sted," skriver Dyrenes Beskyttelse, inden det tilføjes:    "Men det var ikke et hvilket som helst hjem - deres nye adresse hedder nemlig Tivoli i København."

Savnede selskab

I forvejen havde Tivoli en enkelt and, der - forståeligt nok - savnede selskab af sine artsfæller. 

"Tivoli har tidligere haft flere moskusænder, men havde nu kun én tilbage, som gerne ville have selskab i andedammen. Heldigvis blev Tivoli gjort opmærksomme på, at der sad fire artsfæller klar til adoption på vores internat," fortæller Dyrenes Beskyttelse.    "Inden de fire andevenner ankom til Roskilde Internat, havde de levet et skrabet liv uden mad og vand. Nu bliver tilværelsen lidt anderledes på én af Københavns dyreste adresser med et piratskib som nabo"   Afslutningsvis sender organisationen en tak til Tivoli for at tage imod de fire herreløse ænder. 

Anbefalet til dig