Midt i kronprins Frederik-skandale: Nu taler kongehusekspert ud om børnene

Nyheder
Foto: Albert Nieboer/Picture Alliance/Ritzau Scanpix
Foto: Albert Nieboer/Picture Alliance/Ritzau Scanpix
Den royale skandale har efterladt kronprinsens fire børn i en ubehagelig situation, mener kongehusekspert.

Lige nu læser andre også

Efter seks travle arbejdsdage, inklusive fejringen af sin søns fødselsdag, følte kronprins Frederik behovet for en spontan hyggetur til Madrid.

En beslutning, der nu pryder overskrifter i hele verden.

"Kronprins Frederik efterlader børnene i en meget, meget ubehagelig situation. Det er jo ikke sjovt, at der bliver skrevet om ens far i alverdens aviser," udtaler kongehuskommentator Kim Bach og fortsætter:

"Det er ikke så meget det, at kronprinsen efterlader sine børn alene hjemme, det er mere det, at han efterlader børnene med den snak, der nu er om deres far. Kronprins Frederik har selv med sin adfærd og alt det hemmelighedskræmmeri bragt sig i en situation, hvor risikoen for det, han har gjort, er gigantisk (...) Når det oveni i købet ikke har kunnet stoppe ham, så er det enten, fordi han mangler dømmekraft, eller fordi det har været ekstremt magtpåliggende for ham at gennemføre sin aftale med Casanova," slår Kim Back fast.

Historien om kronprins Frederik og Casanova har fået verdens opmærksomhed, efter det spanske medie Lecturas offentliggjorde billeder af dem i Madrid. En video fra Telecinco viser endda kronprinsen vandre rundt i det eksklusive Jerónimos-område, hvor Casanova er bosat, dagen efter deres hyggeaften i Buen Retiro-parken og på den fancy restaurant El Corral de la Morería.

I TardeARs video ses kronprins Frederik ifølge mediet vandre rundt i Jerónimos-området, som er det eksklusive kvarter i Madrid, hvor Genoveva Casanova er bosat. Klokken er ifølge mediet 08:28, da han spadserer rundt.

Kronprins Frederik havde ingen officielle ærinder i Madrid, ifølge Lecturas.

Middagen på El Corral de la Morería med den mexicanskfødte model og tv-personlighed Genoveva Casanova førte angiveligt til, at kronprinsen tilbragte natten hos hende. De nød også en gåtur i Buen Retiro-parken og en Picasso-udstilling på Thyssen-Bornemisza Museum.

Genoveva Casanova afviser enhver romantisk forbindelse og truer med retslige skridt mod Lecturas, hvis ikke de bringer en berigtigelse.

Trods dette har magasinet ikke svaret på hendes krav, der nu er to uger gammelt.

Kongehuset har valgt ikke at kommentere på sagen og udtaler:

"Vi udtaler os ikke om rygter og insinuationer."

Ekstra Bladet har gennemgået billederne uden at finde beviser for intimitet mellem kronprins Frederik og Genoveva Casanova.

Kronprins Frederik har sammen med kronprinsesse Mary fire børn: prins Christian på 18 år, prinsesse Isabella på 16, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på 12 år.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig