Midt i lykkerus: TV 2-par afslører sønnens særlige navn

Af: Thea Andersen

|

06/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu løfter Kaspar og Lambang Arianto sløret for sønnens særlige navn.

Mest læste i dag

Egentlig var familien sat til at blive udvidet fra fire til fem den 9. november, men ventetiden blev forkortet.

I slutningen af oktober måtte Kaspar og Lambang Arianto, som vandt TV 2-formatet 'Sommerdrømme' i 2020, smide alt for at haste til lufthavnen. Årsagen var ifølge SE og HØR, at deres rugemor i USA endte i en for tidlig fødsel.

For blot et par dage siden afslørede de nybagte fædre overfor sine Instagram-følgere, at de havde fået deres søn med hjem, og nu løfter de sløret for hans særlige og betydningsfulde navn.

Den lille ny skal nemlig hedde Alvar Johannes Mørk Arianto.

"Alvar Johannes Mørk Arianto. Vi har ventet på dig i mere end tre år, og heldigvis passede dit navn, da du endelig kom ud og så os i øjnene (også selvom du i virkeligheden ikke kan se så skide meget før om nogle uger)," skriver parret i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Alvar betyder elver-kriger: En overjordisk og utrolig skabning fuld af kampkraft. Og guderne skal vide, vi har kæmpet for at kunne gøre dig til en del af vores familie. Det samme har verdens mest beundringsværdige Devin og en hel landsby af andre hjælpere, der alle har elsket tanken om dig, før du blev til virkelighed. Hvilket stadig synes helt og aldeles uvirkeligt."

Også mellemnavnet har en særlig betydning. Johannes kommer nemlig fra hans bedstefar.

"Johannes har du fra din Opa. Din bedstefar. Manden, der i flere år dømte kærligheden mellem dine fædre ude, men sidenhen blev en del af det nære og kærlige bofællesskab, som venter dig hjemme i Valby. Symbolet på, at mennesker kan forandres, forsones og finde fælles fodslag - også selvom omstændighederne synes umulige til at starte med," skriver parret og tilføjer:

"Nu hvor din storesøster bærer Omas navn, Tari, videre blandt os levende, virkede det kun naturligt, at du skulle blive en Johannes. Selvom din navnebror stadig er her hos os (og tak for det!), vil du længe efter hans tid forblive en påmindelse om alt det, Opa med sine stærke, indonesiske rødder har skabt i rød-hvide Danmark: En slægtslinje i mødet mellem to kulturer, som førte til din Papa, siden til din Far & Papa, så til dine søskende og nu til dig. Alvar."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig