Midt i pause: Nu er der glædeligt nyt for Jonas Vingegaard

Nyheder
Foto: Art Service/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Art Service/EPA/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard har god grund til at smile.

Lige nu læser andre også

Det er ikke længe siden, at Visma - Lease a Bike meldte ud, at Jonas Vingegaards sæson er slut, hvorfor han nu holder en velfortjent pause.

Den ydmyge Glyngøre-dreng har udtalt, at han skal hjem og støtte sin gravide kone, men når han vender tilbage på cyklen, vil én ting være anderledes.

Selvom danskeren ikke har flere cykelløb at se frem til i år, kan han nemlig glæde sig over, at han kommer til at vende tilbage til et forstærket hold.

Fra årsskiftet får Vingegaard nemlig en ny holdkammerat, der har understreget, at han ønsker at vinde Tour de France sammen med den danske stjerne.

Rytteren, der er tale om, er belgiske Victor Campenaerts.

I en pressemeddelelse fra Visma - Lease a Bike fremgår det, at han har skrevet under på en treårig kontrakt med det hollandske hold.

Dermed har Vingegaard glæden af hans kvaliteter de næste tre sæsoner - som minimum.

"Mit ultimative mål er at vinde Tour de France en dag. Jeg er ikke i stand til at gøre det selv, men jeg kan være en succesfuld del af holdet, der opnår sejren," siger Campenaerts i pressemeddelelsen.

Campenaerts har besluttet, at det er tid til at tage det næste skridt i karrieren. Dermed forlader han Lotto-Dstny til fordel for Visma, når der bliver taget hul på den kommende sæson.

Har været der før

Det er faktisk ikke første gang, at han har været en del af det hollandske hold.

Det var han også i 2016 og 2017, men den gang var Vingegaard ikke en af de helt store stjerner på holdet, som han er i dag.

"Vi kender stadig Victor godt fra hans tidligere tid sammen med holdet og har holdt god kontakt siden dengang," lyder det fra sportsdirektøren Grischa Niermann

"Han er en meget stærk rytter, der kører en god enkeltstart, hvilket han igen beviste i dette års Tour de France. Efterhånden er han også blevet en meget erfaren rytter, der er kendt for sin jagt på innovationer. Den erfaring kan vi virkelig bruge."

Anbefalet til dig