Mikkel Beha Erichsen afslører: Derfor er Theis så glad

Brødrene Theis og Emil. Foto: Pressefoto

Familien er også glade - de mener nemlig, at det er godt med sådan én i familien.

Theis og Emil Midé Erichsen var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster. Her har man fulgt dem verden rundt, mens de har sejlet rundt og besøgt lokal befolkning og udforsket mange af verdens smukke afkroge.

Senere har familien også sejlet mod nord, hvor familien Beha drog på eventyr højt mod nord. Senest kunne vi følge med i Kurs mod danske kyster, hvor familien Beha sejlede rundt i Danmark, da coronaen spændte ben for udenlandske ture.

Læs også

LIGE NU: Regeringen indkalder til møde - ønsker nye restriktioner

Der er sket meget siden Theis og Emil første gang drog ud på jordomsejling, blandt andet er de begge blevet forældre. Theis har sammen med kæresten Ida, sønnen Nis på omkring et år - og Emil har sammen med sin kæreste Louise sønnen Hugo på to år. 

Har fundet rette hylde

Mikkel Beha Erichsen fortæller til BILLED-BLADET, at de glæder sig i familien - for der kommer nemlig snart en snedker blandt dem. Theis har nemlig allerede i et år, passet sin læreplads som snedker og det er noget som han er rigtig glad for.

"Theis er så glad," lyder det fra Mikkel Beha Erichsen, som fortæller at sønnen forleden sagde "Far, jeg bliver rigtig dygtig til det her, for det interesserer mig."

Mikkel kan også afsløre, at de i familien synes det er fantastisk, at der kommer en snedker ind i familien.

Han fortæller at mens Theis passer sin læreplads, så læser kæresten Ida jura på halv tid, mens hun samtidigt har halvt barselorlov - det varer dog ikke længe før hun er færdig, og familien dermed også får en jurist i blandt dem.

Læs også

Dansk sportsstjerne afslører: Springer ud som vært på nyt DR-program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også