Mikkel Beha Erichsen afslører: Nu vender han tilbage

24/02/2021

Sarah Steenfeldt

Havana Production/TV 2
Nu vender Mikkel Beha Erichsen tilbage på TV 2 i en "gammel" rolle.

Mest læste i dag

Han er et særdeles kendt ansigt i Danmark, Mikkel Beha Erichsen har både været vært på TV 2's Go' Aften Danmark og senere også Go' Morgen Danmark. Derudover er han også kendt fra programmerne Kurs mod fjerne kyster, Kurs mod Nord og kurs mod danske kyster - hvor han sammen med resten af familien sejler på eventyr.

Nu afslører han altså, at han vender tilbage i en velkendt rolle - nemlig som vært i et nyt TV 2-program. Det skriver BILLED-BLADET.

Sammen med Natasja Crone bliver han vært på et nyt TV 2-program med titlen "Det bli'r godt igen". Programmet kan ses fra den 7 marts 2021.

I programmet kigger de to værter tilbage på et helt anderledes år, hvor corona-virussen indtog Danmark og vi har levet et anderledes liv med en ny hverdag fyldt med restriktioner. 

Blandt andet vil der i programmet komme besøg af både kendte og ukendte danskere, der har gjort en forskel for danskernes humør. 

Satte en kæp i hjulet

Også for Mikkel Beha Erichsens yngste søn, kom coronavirussen i vejen for planerne.

Planen var nemlig oprindeligt, at 21-årige Alfred Midé Erichsen i august skulle have sejlet i Fransk Polynesien i Stillehavet med Skibet Sirius. Der skulle han først have været første styrmand og senere kaptajn i et halvt år - i alt skulle han have været væk i 13 måneder.

Han skulle dog ikke helt alene afsted, for det var meningen at kæresten Madeleine som danskerne stiftede bekendtskab med i Kurs mod danske kyster, skulle have været med ham. Men coronavirussen kom i vejen og spændte ben for eventyret. Det berettede BILLED-BLADET tidligere i år.

Alfred får dog alligevel tiden til at gå. Han er nemlig gået i lære som fiskehandler i en fiskebutik i København, fortæller Mikkel Beha Erichsen.