Mikkel Beha Erichsen afslører: Stolt af søn

27/07/2021

Christian Granhøj Skouboe

Havana Production/TV 2
Nu fortæller den populære vært stolt, hvordan en af familiens sønner er trådt i karakter under dette års tv-program

Mest læste i dag

Hver mandag i denne tid sejler familien Beha Erichsen igen rundt på TV 2. Denne gang er de igen på tur i Danmark. Det startede sidste år, da første sæson af 'Kurs mod danske kyster' løb over skærmen. 

Normalt er danskerne ellers vant til at se den glade sejlerfamilie på en baggrund af høj sol og azurblåt vand. Coronaen satte dog en stopper for rejseriet og derfor besluttede de sig for, at de nu istedet ville udforske Danmark. 

Det er der foreløbigt kommet to sæsoner ud af, hvor den anden havde premiere på TV 2 mandag i denne uge. Nu fortæller Mikkel Beha Erichsen, at særligt en af familiens tre sønner har gjort ham stolt i år.

Han har nemlig taget en meget større rolle på sig end tidligere. 

Træder i karakter

Under familiens første program 'Kurs mod fjerne kyster' fulgte man familiens to sønner Emil og Theis på deres jordomsejling i skibet Havana. Mikkel Beha Erichsen, hans kone Mariann og deres tredje søn Alfred dukkede lejlighedsvis op og sejlede med, når de ikke skulle passe deres hverdag i Danmark. 

I denne sæson er det dog Alfred, der er trådt mere i karakter. Sammen med med sin kæreste Madeleine har han taget rollen som hushovmester under turen på sig. Et af temaerne  i årets udsendelse er, at familien gerne vil have danskerne til at få øjnene op for alle de dejlige fisk, der svømmer rundt ude i de lokale farvande. 

Det har Alfred bidraget til, da det også er en sag, der lægger ham på sinde. Den unge mand er for nyligt gået i lære som fiskehandler i en butik i København. 

"Alfred er gået i lære som fiskehandler og har tilberedt de mest vidunderlige fisk hele vejen igennem sammen med Madeleine af lokalt, fornuftigt fangede fisk. Alfred er i det hele taget trådt meget i karakter i år og lavet mange interviews i denne sæson," siger Mikkel Beha Erichsen stolt om sønne til BILLED-BLADET, inden han fortsætter: 

"Alfred var også med på en fiskeauktion i Hirtshals en tidlig morgen, hvor auktionarius havde hørt rygter om, at han arbejdede i en fiskebutik. Alfred blev tilbudt at styre stokken og opkøberne – og han lærte det" 

 

Anbefalet til dig