Mikkel Beha Erichsen fortæller: Særlig gave til børnebørnene

16/08/2021

Sarah Steenfeldt

Igen i år har familien sat kursen mod danske kyster. Du kan se hele eventyret på TV 2 PLAY. Foto: Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Gaven er helt særlig og personlig.

Mest læste i dag

På sit værksted får Mikkel Beha Erichsen ofte selskab af børnebørnene, Hugo og Nis. Faktisk så meget, at de to nu har fået en helt særlig gave på værkstedet. 

På værkstedet kan man nemlig nu finde et lille arbejdsbord med to små skamler. På den ene skammet står der “Nis” og på den anden står der “Hugo”. Hver lille dreng har fået sin helt egen skammel, til når de er med farfar i værkstedet.

Det fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET

“Så har de hver deres lille skruemaskine og andet værktøj. Hugo og jeg leger også, at vi dykker, hvor han har dykkerbriller, svømmefødder og snorkel, som han næsten ikke kan have i munden, og så laver vi ekspeditioner under spisebordet, hvor vi oplever drager og moræner – han har virkelig fået fantasi,” fortæller han til bladet.

Hej lillebror

Han fortæller også, at Nis er meget hurtig sprogligt og nu snakker hele tiden. Den stolte farfar beskriver ham som en “lille papegøje”, der gentager alt der bliver sagt.

Nis er Theis og Idas søn, og han er nu halvandet år. 

Hugo er Emil og Louises søn, han er nu tre år og netop blevet storebror. 

Det er nemlig ikke mange dage siden, at Emil Midé Erichsen afslørede, at et lille nyt familiemedlem nu var kommet til verden.
“Hej lillebror” skrev han i et opslag på sin Instagram for blot tre dage siden, hvor han holder sin lille nyfødte søn i hånden. 

Anbefalet til dig