Mikkel Behas store glæde: Er blevet bedstefar igen

Af: Thea Andersen

|

21/12/2022

Nyheder
Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Mikkel Beha Erichsen har god grund til at juble, da familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem.

Mest læste i dag

Den kendte tv-vært Mikkel Beha Erichsen, der især er kendt fra TV 2-programmerne 'Kurs mod fjerne kyster', hvor han sammen med familien tager på en eventyrlig sørejse, er blevet bedstefar igen, og denne gang er det en lille pige. 

Det bekræfter han over for BILLED-BLADET.

Det er hans søn Theis Midé Erichsen, der sammen med kæresten Ida er blevet forældre til en lille pige.

Over for BILLED-BLADET fortæller Mikkel Beha, at hun har fået navnet Rita, og at det ved at være et halvt år siden, at hun kom til verden.

Sammen har parret i forvejen sønnen Nis på tre år, der altså nu er blevet storebror.

"Det er helt fantastisk. Rita er den gladeste baby og det mest smilende og nemme barn, jeg nogensinde har set," lyder det fra den 56-årige, der udover Nis og Rita er bedstefar til Hugo og Rumle, som hans ældste søn Emil Midé Erichsen er far til.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig