Mikkel Hansen afslører det værste ved karrierestoppet: Det er ikke håndbolden

Af: Lucas Andreas

|

12/08/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Mikkel Hansen afsluttede sin karriere med OL-guld.

Lige nu læser andre også

Mikkel Hansens fik den eventyrlige afslutning på sin glorværdige karriere, som han havde ønsket.

For efter Champions League-drømmen glippede med et enkelt mål i årets finale, var der kun ét mål tilbage at jagte; OL i hans andet hjem, Paris.

Søndag blev finalen så spillet, og det var en Mikkel Hansen med OL-guld om halsen, der mødte pressen efter en overlegen sejr over Tyskland.

Men selv midt i den euforiske sejr vidste Hansen, at det sværeste øjeblik endnu var foran ham – afskeden med det danske landshold.

Efter søndagens guldfest er det en kendsgerning, at Mikkel Hansen ikke længere er professionel håndboldspiller.

Men han siger ikke kun farvel til spillet, men også til de tætte relationer, han har opbygget gennem årene. "Det værste bliver senere, når jeg skal sige farvel til en masse mennesker, der betyder noget for mig," udtaler Mikkel Hansen ifølge B.T. efter kampen.

Her reflekterede han over den unikke forbindelse, der gennem årene er opstået mellem holdkammeraterne på det danske landshold, som han har været en del af siden debuten i 2007.

Selvom Mikkel Hansen har spillet en mindre fremtrædende rolle på holdet i de seneste år, nød han hvert øjeblik i den knusende sejr over Tyskland.

"Det er ikke mange kampe, jeg har set, hvor der er nogen, der har spillet bedre håndbold end i den her kamp," siger han, fuld af stolthed over sine holdkammerater.

Afskeden med landsholdet er både følelsesladet og meningsfuld for Hansen, der nu ser frem til en ny tilværelse. En beslutning han understreger, at han er tilfreds med.

Han ser med glæde frem til at følge sine nu tidligere holdkammerater fra sofaen, velvidende at de er klar til at stå på egne ben.

Mikkel Hansens sidste ord som dansk landsholdsspiller blev ytret med OL-guldet om halsen – en værdig afslutning på en ekstraordinær karriere.

Anbefalet til dig